Spiralized Jellyfish Salad

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • seasoned jellyfish
    100 g
  • cucumber approx. 1-2, slender type, approx. 5 cm in diameter
    100 g
  • carrot approx. 1-2, slender type, approx. 5 cm in diameter
    50 g
  • garlic cloves unpeeled
    2
  • sesame oil
    2 tsp
  • rice vinegar
    1 tbsp
  • light soy sauce
    2 tbsp
  • sugar
    1 tsp
  • toasted sesame seeds
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 545 mg
Białko 2.4 g
Kalorie 915.6 kJ / 218.9 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 42.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie