Steamed Radish Cake

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 6 godz. 45 min
16 pieces

Składniki

  • cooking oil for greasing
  • rice flour
    150 g
  • wheat starch
    40 g
  • water
    1550 g
  • salt
    1 tsp
  • dried shiitake mushrooms soaked, cubed
    6
  • hot water
    150 g
  • Chinese sausage cut into small cubes
    100 g
  • radish grated, squeezed dry
    400 g
  • shallots peeled
    60 g
  • dried shrimp soaked
    25 g
  • cooking oil
    40 g
  • chicken stock powder
    2 tsp
  • sugar
    2 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 16 pieces

Sód 4920.7 mg
Białko 44.9 g
Kalorie 7744.1 kJ / 1850.9 kcal
Tłuszcz 94.2 g
Błonnik 14.8 g
Tłuszcz nasycony 19.3 g
Węglowodany 211 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie