Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash and Ginger Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil15 g
-
ginger, fresh2 cm
-
butternut squash cut into pieces395 g
-
potato cut into pieces100 g
-
cashew nut, raw raw60 g
-
salt1 tsp
-
white pepper, ground2 pinches
-
water735 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
761.6 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cozy Soups
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 min
Vanilla Yogurt
Brak ocen
Buckwheat Crêpes
45 min
Chocolate Raspberry Dream
10 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Apple Tart (TM6)
Brak ocen
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Spanish Tortilla
1 godz.
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min