Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash and Ginger Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil15 g
-
ginger, fresh2 cm
-
butternut squash cut into pieces395 g
-
potato cut into pieces100 g
-
cashew nut, raw raw60 g
-
salt1 tsp
-
white pepper, ground2 pinches
-
water735 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
761.6 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Three Egg French Omelet
30 min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Brak ocen
Spicy tuna dip
5 min
Grated Potato Pancakes
Brak ocen
Hearty Seafood Chowder
1 godz.
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
10 godz. 55 min
Chickpea soup (Revithia)
Brak ocen
Roasted Chicken with Vegetables
1 godz. 45 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min