Butternut Squash and Ginger Soup

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • vegetable oil
    15 g
  • ginger, fresh
    2 cm
  • butternut squash cut into pieces
    395 g
  • potato cut into pieces
    100 g
  • cashew nut, raw raw
    60 g
  • salt
    1 tsp
  • white pepper, ground
    2 pinches
  • water
    735 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.3 g
Kalorie 761.6 kJ / 182 kcal
Tłuszcz 10.5 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 21.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...