Spicy Beef with Red Peppers

4.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • Spanish onion cut into pieces
    45 g
  • parsley, fresh leaves and tender stems
    3 - 4 sprigs
  • olive oil
    30 g
  • red bell pepper cut into pieces (approx. 2.5 cm
    300 g
  • chopped tomatoes, canned
    100 g
  • salt plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • brown sugar
    2 tsp
  • cayenne pepper, dried, flake
    2 pinches
  • veal meat rump or tenderloin
    450 - 500 g
  • black pepper, ground to season, to taste

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 688.3 mg
Białko 25.4 g
Kalorie 985.1 kJ / 235.5 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...