Urządzenia i Akcesoria
Spicy Beef with Red Peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Spanish onion cut into pieces45 g
-
parsley, fresh leaves and tender stems3 - 4 sprigs
-
olive oil30 g
-
red bell pepper cut into pieces (approx. 2.5 cm300 g
-
chopped tomatoes, canned100 g
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
brown sugar2 tsp
-
cayenne pepper, dried, flake2 pinches
-
veal meat rump or tenderloin450 - 500 g
-
black pepper, ground to season, to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
688.3 mg
Białko
25.4 g
Kalorie
985.1 kJ /
235.5 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Caprese Frittata
30 min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Apple Onion Tea
15 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Chicken and Pork Adobo
40 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min