Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
TM6 TM5

Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce

5.0 ( 5 ocen )

Składniki

  • 995 g water
  • 15 g olive oil plus extra to grease
  • 1 ½ tsp salt divided
  • 225 g rice, white, type basmati
  • 4 salmon fillet, fresh, skinless skinless (130 g ea.)
    lub 4 salmon fillet, frozen, skinless defrosted (130 g ea.)
  • ¼ tsp black pepper, ground
  • 1 tbsp butter, unsalted
  • 60 g onions quartered
  • 1 garlic clove
  • 395 g heavy cream, 35% fat
  • 2 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    lub 2 tsp vegetable stock paste crumbled
  • 1 ½ tbsp tomato purée (concentrate)
  • 2 sprigs dill, fresh leaves only, chopped
    lub 1 tsp dill, dried
  • 1 - 2 pinch cayenne pepper, dried, flake to taste (opcjonalnie)
  • 2 tbsp cornstarch

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
940.1 kcal / 3933.5 kJ
Białko
37.4 g
Tłuszcz
63.8 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
1.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy