Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 - 30 g olive oil
- 170 - 200 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
- 700 - 800 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
- 750 - 850 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.6 g
Alternatywne przepisy
Mashed potatoes
50min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Baked spinach and eggs
40min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Steamed Frittata Egg Cups
45 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Steamed rice
25min
Creamy courgette soup
25min
Apple cake
1h
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 Min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 Min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min