Urządzenia i Akcesoria
Versatile smooth soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil25 - 30 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
465 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing Shrimp
Brak ocen
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Pumpkin soup
35 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Basic bread dough
5 min
Steamed rice
25 min
Frozen fruit sorbet
5 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Versatile chunky soup
50 min