Urządzenia i Akcesoria
Versatile smooth soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil25 - 30 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
465 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian Chicken Noodle Soup
Ninguna valoración
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Chickpea soup with spinach
40min
Mashed potatoes
50min
Steamed rice
25min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Versatile chunky soup
50min
Creamy pea soup
40min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Creamy mushroom soup
20min
Creamy courgette soup
25min