Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Cheddar Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese, vintage cubed (1 in.)170 g
-
onion cut into pieces115 g
-
butter, unsalted cut into pieces60 g
-
all purpose white flour60 g
-
vegetable broth910 g
-
broccoli florets in pieces (1 in.)570 g
-
heavy cream, 35% fat85 g
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
white bread, in square, sliced, for toasting to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
442.9 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1292.2 kJ /
308.8 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh Orange Juice
5 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Leek and Potato Soup
40 min
Hash Browns
20 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Leek and Potato Soup
40 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Loaded Potato Soup
30 min