Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
TM6 TM5

Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans

4.2 ( 56 ocen )

Składniki

  • 500 g water
  • 450 g Brussels sprouts trimmed, halved
  • 140 g butternut squash peeled and diced (approx. 1 cm)
  • 60 g unsalted butter diced
  • 80 g pecan nuts
  • 30 g light brown sugar
  • 30 g balsamic vinegar
  • 50 g dried cranberries
  • 15 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
  • ½ tsp dried chilli flakes or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 pinch fine sea salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
254 kcal / 1056 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
14.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy