Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
Brussels sprouts trimmed, halved450 g
-
butternut squash peeled and diced (approx. 1 cm)140 g
-
unsalted butter diced60 g
-
pecan nuts80 g
-
light brown sugar30 g
-
balsamic vinegar30 g
-
dried cranberries50 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)15 g
-
dried chilli flakes or to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.5 g
Kalorie
1056 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buckwheat Crêpes
30 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Cashew Bread French Toast
1 godz. 40 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 godz. 20 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min