Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
Brussels sprouts trimmed, halved450 g
-
butternut squash peeled and diced (approx. 1 cm)140 g
-
unsalted butter diced60 g
-
pecan nuts80 g
-
light brown sugar30 g
-
balsamic vinegar30 g
-
dried cranberries50 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)15 g
-
dried chilli flakes or to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.5 g
Kalorie
1056 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min
Green Leek Gomasio
40 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Multiseed Bread
2 godz.
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Seed and Nut Bread
1 godz. 30 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min