Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
Brussels sprouts trimmed, halved450 g
-
butternut squash peeled and diced (approx. 1 cm)140 g
-
unsalted butter diced60 g
-
pecan nuts80 g
-
light brown sugar30 g
-
balsamic vinegar30 g
-
dried cranberries50 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)15 g
-
dried chilli flakes or to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.5 g
Kalorie
1056 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25min
Vegan Gingerbread Trifle with Cherries
20min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Pink Salad
10min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25min
Honey Parmesan Parsnips
50min