Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
Brussels sprouts trimmed, halved450 g
-
butternut squash peeled and diced (approx. 1 cm)140 g
-
unsalted butter diced60 g
-
pecan nuts80 g
-
light brown sugar30 g
-
balsamic vinegar30 g
-
dried cranberries50 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)15 g
-
dried chilli flakes or to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.5 g
Kalorie
1056 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Red Cabbage
1 godz.
Mint Courgettes
30 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Squash and Broccoli Salad
35 min
Quinoa Broth
35 min