Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
Brussels sprouts trimmed, halved450 g
-
butternut squash peeled and diced (approx. 1 cm)140 g
-
unsalted butter diced60 g
-
pecan nuts80 g
-
light brown sugar30 g
-
balsamic vinegar30 g
-
dried cranberries50 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)15 g
-
dried chilli flakes or to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.5 g
Kalorie
1056 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min