
Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
Brussels sprouts trimmed, halved450 g
-
butternut squash peeled and diced (approx. 1 cm)140 g
-
unsalted butter diced60 g
-
pecan nuts80 g
-
light brown sugar30 g
-
balsamic vinegar30 g
-
dried cranberries50 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)15 g
-
dried chilli flakes or to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.5 g
Kalorie
1056 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beetroot Salad
10 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Pink Salad
10 min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 godz. 5 min
Detox Water (Flat Belly) (TM5/6 Metric)
25 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Russian Beetroot Salad
1 godz. 10 min
Mint Courgettes
30 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min
5-Second Traffic Light Salad
5 min