Wersje kompatybilne
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g carrots, 150 g cut into slices (approx. |5 mm) and 300 g cut into chunks
- 200 g broccoli florets
- 4 fresh salmon fillets (150-180 g each)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 4 tsp tikka paste
- 50 g red lentils
- ½ lemon, zest only
- 2 cm fresh ginger, sliced
- 100 g onions, cut into quarters
- 1 garlic clove
-
50
g butter, cut in pieces
lub 50 g olive oil - 700 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 sprigs fresh coriander, plus some extra leaves to garnish
- 100 g milk
- 4 tsp cream, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2360 kJ / 564 kcal
- Białko
- 39.4 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 35 g
Alternatywne przepisy
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Asparagus cream soup
30 min
Mango frozen yogurt
5 Min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Porridge with fresh fruit
15 Min
Salmon tartare
10 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min
Smooth fennel and carrot soup
40 min