Wersje kompatybilne
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g carrots, 150 g cut into slices (approx. |5 mm) and 300 g cut into chunks
- 200 g broccoli florets
- 4 fresh salmon fillets (150-180 g each)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 4 tsp tikka paste
- 50 g red lentils
- ½ lemon, zest only
- 2 cm fresh ginger, sliced
- 100 g onions, cut into quarters
- 1 garlic clove
-
50
g butter, cut in pieces
lub 50 g olive oil - 700 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 sprigs fresh coriander, plus some extra leaves to garnish
- 100 g milk
- 4 tsp cream, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2360 kJ / 564 kcal
- Białko
- 39.4 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 35 g
Alternatywne przepisy
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10 min.
Egg-free mayonnaise
10 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
French Onion Soup (TM6)
1h
Frozen Yogurt with Honey and Olive Oil
8 Std.
Spinach Fatayers
2 godz.
Mixed Herbs Rice
35min
Leek and Potato Soup (TM6)
40 min.