Urządzenia i Akcesoria
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
carrots 150 g cut into slices (approx. |5 mm) and 300 g cut into chunks450 g
-
broccoli florets200 g
-
fresh salmon fillets (150-180 g each)4
-
salt plus extra to taste½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
tikka paste4 tsp
-
red lentils50 g
-
lemon zest only½
-
fresh ginger sliced2 cm
-
onions cut into quarters100 g
-
garlic clove1
-
50 g olive oilbutter cut in pieces50 g
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fresh coriander plus some extra leaves to garnish2 sprigs
-
milk100 g
-
cream (opcjonalnie) to garnish4 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.4 g
Kalorie
2360 kJ /
564 kcal
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Mint lemonade
5 Min
Freekeh pilaf with broad beans
1 Std.
Beetroot salad
10 Min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40 Min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Red Lentil Soup
40 Min