Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 oz onions, cut into pieces
- 1 oz olive oil
- 2 garlic cloves
- 32 oz frozen peas
- 26 oz water
- 4 tsp vegetable stock paste
- 1 tsp salt
- ¼ tsp fresh ground pepper
-
crème fraîche, to garnish
lub plain yogurt, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 435 kJ / 104 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Carrot Ginger Soup
20 min
Vegetable Soup
35 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Creamy Pea Soup
40 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Basic Soup Purée
45 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Spring Pea Green Soup
15 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min