Urządzenia i Akcesoria
Peanut butter and jam doughnuts
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 portions
Składniki
Dough
-
oil for greasing
-
full cream milk140 g
-
caster sugar1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour270 g
-
salted butter melted30 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
salt1 tsp
-
egg1
-
strawberry jam120 g
-
water500 g
Peanut butter glaze
-
roasted salted peanuts plus extra for decorating50 g
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
icing sugar80 g
-
full cream milk20 g
-
smooth peanut butter (see Tips)150 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
cinnamon sugar for dipping
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
297.5 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
1377.5 kJ /
328 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sultana, apple and custard pastries
2 godz. 40 min
Chocolate chip cookies
50 min
Chocolate chip muffins
40 min
Salted caramel soufflés
35 min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Soft cinnamon doughnuts
50 min
Chocolate truffle cake
2 godz. 15 min
Giant doughnuts
2 godz. 40 min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1 godz. 5 min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 godz.
Chocolate cupcakes
1 godz. 20 min
Dark chocolate frosting
10 min