Urządzenia i Akcesoria
Rice Wine Fish Fillet
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)110 g
-
sugar1 tsp
-
water890 g
-
corn starch2 tsp
-
white fish fillet sliced in 1cm thickness (see tips)300 g
-
cooking oil1 tbsp
-
spring onion sliced1 stalk
-
ginger, fresh sliced5 g
-
wood ear mushroom, fresh50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
180.5 mg
Białko
34.3 g
Kalorie
1849.7 kJ /
442.1 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
18.1 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Brak ocen
Four Heavenly Kings
Brak ocen
Ginger Fried Rice
15 min
Ginger Pork
25 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Sesame Chicken Mee Sua
40 min
Pumpkin Chicken Brown Rice
50 min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 godz. 30 min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Brak ocen
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
ABC Soup
1 godz. 10 min
Old Cucumber Soup
Brak ocen