Rice Wine Fish Fillet

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    110 g
  • sugar
    1 tsp
  • water
    890 g
  • corn starch
    2 tsp
  • white fish fillet sliced in 1cm thickness (see tips)
    300 g
  • cooking oil
    1 tbsp
  • spring onion sliced
    1 stalk
  • ginger, fresh sliced
    5 g
  • wood ear mushroom, fresh
    50 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 180.5 mg
Białko 34.3 g
Kalorie 1849.7 kJ / 442.1 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 18.1 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 26.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...