Urządzenia i Akcesoria
Rice Wine Fish Fillet
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)110 g
-
sugar1 tsp
-
water890 g
-
corn starch2 tsp
-
white fish fillet sliced in 1cm thickness (see tips)300 g
-
cooking oil1 tbsp
-
spring onion sliced1 stalk
-
ginger, fresh sliced5 g
-
wood ear mushroom, fresh50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
180.5 mg
Białko
34.3 g
Kalorie
1849.7 kJ /
442.1 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
18.1 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Fried Chives Pockets
45 min
Indonesian Vegetable Spring Roll
No ratings
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 h 30 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Yu Sang
1 h
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 h 10 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 h 5 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 h 30 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
No ratings
Chicken Congee
1 h 30 min