
Urządzenia i Akcesoria
Thai Steamed Fish With Lime
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves only1 tbsp
-
garlic cloves10
-
bird's eye chillies (chilli padi) adjust to taste5
-
fresh red chillies deseeded2
-
sugar1 tbsp
-
lime juice (approx 4 limes)50 g
-
fish sauce3 tbsp
-
water600 g
-
homemade chicken stock powder1 tsp
-
fresh lemongrass4 stalks
-
barramundi fish (siakap) (1 whole fish), gutted and descaled, scored (see tips)600 g
-
fresh green lime cut in thin slices, to garnish1
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.1 g
Kalorie
502 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spicy Asian
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Nasi Lemak
45 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Masala Squid
25 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Chicken Rendang
45 min
Tom Yum Goong
30 min
Chicken Porridge
1 godz. 10 min