Urządzenia i Akcesoria
Thai Steamed Fish With Lime
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves only1 tbsp
-
garlic cloves10
-
bird's eye chillies (chilli padi) adjust to taste5
-
fresh red chillies deseeded2
-
sugar1 tbsp
-
lime juice (approx 4 limes)50 g
-
fish sauce3 tbsp
-
water600 g
-
homemade chicken stock powder1 tsp
-
fresh lemongrass4 stalks
-
barramundi fish (siakap) (1 whole fish), gutted and descaled, scored (see tips)600 g
-
fresh green lime cut in thin slices, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.1 g
Kalorie
502 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Masala Squid
25 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Tom Yum Goong
30 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Nasi Lemak
45 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Chicken Porridge
35 min