
Urządzenia i Akcesoria
Thai Steamed Fish With Lime
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves only1 tbsp
-
garlic cloves10
-
bird's eye chillies (chilli padi) adjust to taste5
-
fresh red chillies deseeded2
-
sugar1 tbsp
-
lime juice (approx 4 limes)50 g
-
fish sauce3 tbsp
-
water600 g
-
homemade chicken stock powder1 tsp
-
fresh lemongrass4 stalks
-
barramundi fish (siakap) (1 whole fish), gutted and descaled, scored (see tips)600 g
-
fresh green lime cut in thin slices, to garnish1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
120 kcal /
502 kJ
Białko
22.1 g
Tłuszcz
1.1 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spicy Asian
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy