Urządzenia i Akcesoria
Seafood Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil divided3 oz
-
garlic cloves sliced, divided3
-
squid, whole, medium cut into pieces (¾ in.)10 ½ oz
-
Argentine red shrimp, raw, unpeeled8
-
white wine7 oz
-
water12 oz
-
fresh mussels, well scrubbed and debearded17 ½ oz
-
Spanish onions cut into pieces (¾ in.)7 oz
-
paprika1 tsp
-
saffron threads1 - 2 pinches
-
food coloring (opcjonalnie)½ tsp
-
canned crushed tomatoes2 oz
-
1 tsp choricero pepper pulp, (see Tip)preserved, roasted red peppers pulp only1 tsp
-
short grain white rice10 ½ oz
-
salt1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
546.9 mg
Białko
34 g
Kalorie
2970 kJ /
709.9 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
74.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Florentine Meatballs and Linguine
Brak ocen
Artichoke Fettuccine Alfredo
Brak ocen
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
Brak ocen
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Spiralized Skirt Steak Salad
35 min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 min
Teriyaki Chicken
1 godz.
Braised Trotters
1 godz. 10 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Smalec (pork rillettes)
3 godz. 10 min
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.