Urządzenia i Akcesoria
Seafood Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil divided3 oz
-
garlic cloves sliced, divided3
-
squid, whole, medium cut into pieces (¾ in.)10 ½ oz
-
Argentine red shrimp, raw, unpeeled8
-
white wine7 oz
-
water12 oz
-
fresh mussels, well scrubbed and debearded17 ½ oz
-
Spanish onions cut into pieces (¾ in.)7 oz
-
paprika1 tsp
-
saffron threads1 - 2 pinches
-
food coloring (opcjonalnie)½ tsp
-
canned crushed tomatoes2 oz
-
1 tsp choricero pepper pulp, (see Tip)preserved, roasted red peppers pulp only1 tsp
-
short grain white rice10 ½ oz
-
salt1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
546.9 mg
Białko
34 g
Kalorie
2970 kJ /
709.9 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
74.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Brak ocen
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Brak ocen
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Basic Parboiled White Rice
35 min
Dulce de Leche Ice Cream
12 godz.
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min