Urządzenia i Akcesoria
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 godz.
4 portions
Składniki
Marinade and Teriyaki Glaze
-
fresh ginger peeled and sliced (see Tip)30 g
-
Japanese soy sauce (or shoyu)100 g
-
mirin60 g
-
maple syrup, pure100 g
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless cut into 4 filets 130 g-170 g ea.520 - 680 g
Salmon with Broccoli and Rice
-
rice white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose250 g
-
water1000 g
-
340 g sugar snap peasbroccoli florets cut in 3-4 cm florets340 g
-
black sesame seeds (opcjonalnie) toasted, to garnish
-
green onion (opcjonalnie) thinly sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1499.6 mg
Białko
39.5 g
Kalorie
2783 kJ /
665.2 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
74.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Chicken
30min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Eggplant and Lentil Salad
40min