Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
TM6 TM5

Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

4.6 (46 ocen)

Składniki

Marinade and Teriyaki Glaze

  • 30 g fresh ginger, peeled and sliced (see Tip)
  • 100 g Japanese soy sauce (or shoyu)
  • 60 g mirin
  • 100 g maple syrup, pure
  • 520 - 680 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless, cut into 4 filets 130 g-170 g ea.

Salmon with Broccoli and Rice

  • 250 g rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
  • 1000 g water
  • 340 g broccoli florets, cut in 3-4 cm florets
    lub 340 g sugar snap peas
  • black sesame seeds, toasted, to garnish (opcjonalnie)
  • 1 green onion, thinly sliced, to garnish (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2783 kJ / 665.2 kcal
Białko
39.5 g
Węglowodany
74.1 g
Tłuszcz
21.1 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Błonnik
0.4 g
Sód
1499.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy