Urządzenia i Akcesoria
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 godz.
4 portions
Składniki
Marinade and Teriyaki Glaze
-
fresh ginger peeled and sliced (see Tip)30 g
-
Japanese soy sauce (or shoyu)100 g
-
mirin60 g
-
maple syrup, pure100 g
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless cut into 4 filets 130 g-170 g ea.520 - 680 g
Salmon with Broccoli and Rice
-
rice white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose250 g
-
water1000 g
-
340 g sugar snap peasbroccoli florets cut in 3-4 cm florets340 g
-
black sesame seeds (opcjonalnie) toasted, to garnish
-
green onion (opcjonalnie) thinly sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1499.6 mg
Białko
39.5 g
Kalorie
2783 kJ /
665.2 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
74.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35 Min
Mixed Herbs Rice
35 Min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 Min