Urządzenia i Akcesoria
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 godz.
4 portions
Składniki
Marinade and Teriyaki Glaze
-
fresh ginger peeled and sliced (see Tip)30 g
-
Japanese soy sauce (or shoyu)100 g
-
mirin60 g
-
maple syrup, pure100 g
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless cut into 4 filets 130 g-170 g ea.520 - 680 g
Salmon with Broccoli and Rice
-
rice white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose250 g
-
water1000 g
-
340 g sugar snap peasbroccoli florets cut in 3-4 cm florets340 g
-
black sesame seeds (opcjonalnie) toasted, to garnish
-
green onion (opcjonalnie) thinly sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1499.6 mg
Białko
39.5 g
Kalorie
2783 kJ /
665.2 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
74.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Fish Tacos
45 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min