Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Potato Boil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces8 oz
-
garlic cloves3
-
fresh parsley, leaves only plus extra, chopped, to garnish10 sprigs
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
vegetable oil½ oz
-
Andouille sausage cut into pieces (1 in.)10 oz
-
paprika1 tsp
-
baby red potatoes cut into pieces (1 in.)8 oz
-
seafood stock18 oz
-
lemon juice2 tsp
-
oregano1 tsp
-
thyme1 tsp
-
chili flakes½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ear of corn cut into rounds (1 in.) (approx. 8 oz)1
-
large shrimp, raw, peeled, deveined14 oz
-
crusty bread to serve
-
lemon cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1277.7 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1394.1 kJ /
333.2 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Steak au Poivre
20 min
New England Clam Boil
55 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Vegan Bolognese
50 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 godz. 15 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Southern Banana Pudding
4 godz. 45 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min