Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Potato Boil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces8 oz
-
garlic cloves3
-
fresh parsley, leaves only plus extra, chopped, to garnish10 sprigs
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
vegetable oil½ oz
-
Andouille sausage cut into pieces (1 in.)10 oz
-
paprika1 tsp
-
baby red potatoes cut into pieces (1 in.)8 oz
-
seafood stock18 oz
-
lemon juice2 tsp
-
oregano1 tsp
-
thyme1 tsp
-
chili flakes½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ear of corn cut into rounds (1 in.) (approx. 8 oz)1
-
large shrimp, raw, peeled, deveined14 oz
-
crusty bread to serve
-
lemon cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1277.7 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1394.1 kJ /
333.2 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ube Coffee
10 min
Squid Ink Pasta
1 godz.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
New England Clam Boil
55 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Caramel Macchiato
15 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min