Urządzenia i Akcesoria
Flower Crab Tofu Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
corn starch10 g
-
water325 g
-
fresh ginger sliced25 g
-
cooking oil20 g
-
blue swimmer crabs (flower crabs) cut and cleaned200 g
-
yellow wine (Hakka glutinous rice wine)40 g
-
tofu cut in cubes (2 cm x 2 cm)200 g
-
salt3 g
-
ground white pepper1 g
-
spring onion chopped foam2 stalks
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
448.5 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
606.5 kJ /
145 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Thai-style fish cakes
30 min
Cheat's cauliflower fried rice
35 min
Kimchi Tofu Soup
35 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Cereal Prawns
30 min