Urządzenia i Akcesoria
Flower Crab Tofu Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
corn starch10 g
-
water325 g
-
fresh ginger sliced25 g
-
cooking oil20 g
-
blue swimmer crabs (flower crabs) cut and cleaned200 g
-
yellow wine (Hakka glutinous rice wine)40 g
-
tofu cut in cubes (2 cm x 2 cm)200 g
-
salt3 g
-
ground white pepper1 g
-
spring onion chopped foam2 stalks
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
448.5 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
606.5 kJ /
145 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 min
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Goan prawn curry
25 min
Steamed prawns or scallops
20 min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 godz. 5 min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Curry laksa
45 min
Thai Fishcakes
1 godz. 10 min
Blackened Fish Burger
Brak ocen
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min