Caldo de legumes com gnocchi

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 doses

Składniki

  • alho-francês cortado em pedaços (2 cm aprox.)
    50 g
  • cenoura cortada em pedaços (3 cm aprox.)
    150 g
  • abóbora cortado em pedaços (3 cm aprox.)
    150 g
  • azeite
    30 g
  • caldo de legumes líquido (ver dica)
    800 g
  • edamame congelado previamente descongelado
    200 g
    200 g feijão-branco cozido, escorrido
  • molho de soja
    20 g
  • gnocchi
    400 g
  • Sal q.b. p/ temperar
  • salsa picada
    2 pés de
    Queijo parmesão ralado, q.b. p/ servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 532.5 mg
Białko 11 g
Kalorie 1286.2 kJ / 307.4 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 43.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...