Risoto de beterraba

Risoto de beterraba

4.4 46 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 doses

Składniki

  • cebola roxa cortada em pedaços
    150 g
  • dente de alho
    1
  • beterraba cortada em pedaços
    200 g
  • rosmaninho só as folhas
    ½ pé de
  • manteiga
    50 g
  • vinho tinto
    50 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • água
    850 g
  • sal
    1 c. chá de
  • arroz p/ risoto
    350 g
  • queijo feta esfarelado
    150 g
  • Tomilho-limão só as folhas q.b. p/ polvilhar

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 353 kcal / 1474 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 48 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...