Sopa de bacalhau com espinafres

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 doses

Składniki

  • cebola cortada em quartos
    70 g
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    20 g
  • caldo de peixe líquido (ver dica)
    1000 g
  • batata cortada em cubos (3 cm aprox.)
    500 g
  • folhas de espinafres, frescas picadas grosseiramente
    150 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • paprika fumada
    1 pitada de
  • bacalhau fresco s/ pele cortado em cubos (4 cm aprox.)
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 1191.7 mg
Białko 31.1 g
Kalorie 1259 kJ / 300.9 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 26.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...