Soufflé de atum e cebolinho

Soufflé de atum e cebolinho

4.5 85 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 doses

Składniki

  • queijo emmental
    50 g
  • leite
    400 g
  • farinha mais q.b. p/ polvilhar
    60 g
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    60 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • atum em lata escorrido
    300 g
  • cebolinho picado
    15 g
  • gemas de ovo
    6
  • claras de ovo
    6
  • sumo de limão
    20 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 517.9 mg
Białko 25.3 g
Kalorie 1421.7 kJ / 339.8 kcal
Tłuszcz 20.6 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 10.1 g
Węglowodany 12.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...