Soufflé de atum e cebolinho
TM6 TM5 TM31

Soufflé de atum e cebolinho

4.6 (56 ocen)

Składniki

  • 50 g queijo emmental
  • 400 g leite
  • 60 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
  • 60 g manteiga, mais q.b. p/ untar
  • ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
  • 1 pitada de pimenta
  • 1 pitada de noz-moscada
  • 6 gemas de ovo
  • 300 g atum em lata escorrido
  • 15 g cebolinho picado
  • 6 claras de ovo
  • 20 g sumo de limão

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1574 kJ / 370 kcal
Białko
26 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy