Scorze di mandorla alla rana pescatrice
TM31 TM5 TM6

Scorze di mandorla alla rana pescatrice

4.5 (25 ocen)

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • ½ peperoncino secco piccante
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 350 g di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische, la polpa a tocchetti (3 cm)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 350 g di pomodori ciliegino in quarti
  • 2 pizzichi di sale
  • 350 g di pasta fresca tipo scorze di mandorla, o altro tipo di pasta fresca
  • 1 peperone crusco (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2171 kJ / 519 kcal
Białko
29.1 g
Węglowodany
65.9 g
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
4.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy