Insalata di riso integrale con vongole e pomodorini

Insalata di riso integrale con vongole e pomodorini

4.5 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 porzioni

Składniki

  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 200 g di riso integrale a chicco lungo
  • 200 g di vongole veraci
    200 g di vongole, congelate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 15 pomodori ciliegino in quarti
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 409 mg
Białko 20 g
Kalorie 2399.5 kJ / 573.5 kcal
Tłuszcz 19.8 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 84.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...