Sausage ragu with orecchiette

Sausage ragu with orecchiette

3.6 129 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • fennel seeds
    1 tbsp
  • brown onion (approx. 120 g), cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • raw sausages (pork), casings removed and meat crumbled
    500 g
  • dry white wine
    50 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • salt
    2 tsp
  • water
    1000 g
  • orecchiette pasta
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 583.3 kcal / 2450 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 37.2 g
Węglowodany 34.3 g
Błonnik 7.4 g
Tłuszcz nasycony 14.1 g
Sód 2348.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...