
Urządzenia i Akcesoria
Sausage ragu with orecchiette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
fennel seeds1 tbsp
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
raw sausages (pork), casings removed and meat crumbled500 g
-
dry white wine50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt2 tsp
-
water1000 g
-
orecchiette pasta300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
583.3 kcal /
2450 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
37.2 g
Węglowodany
34.3 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Sód
2348.2 mg