Urządzenia i Akcesoria
Sausage ragu with orecchiette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
fennel seeds1 tbsp
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
raw sausages (pork), casings removed and meat crumbled500 g
-
dry white wine50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt2 tsp
-
water1000 g
-
orecchiette pasta300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2348.2 mg
Białko
25 g
Kalorie
2450 kJ /
583.3 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
34.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut and bacon macaroni cheese
1 Std. 30 Min
Chooky rice
45 Min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
Easy satay chicken
40 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Chorizo and bean winter warmer
1 Std. 30 Min
Chicken pad thai
55 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min