Quiche au chou et au brocoli

Quiche au chou et au brocoli

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portion

Składniki

Pâtes
  • 280 gramme de farine de blé
  • 120 g de beurre en morceaux (1 cm)
  • 1 œuf
  • 30 g de lait
  • 1 pincée de sel
Remplissage
  • 500 g d'eau
  • 500 g mélange de légumes (choux de Bruxelles, brocolis, choux-fleurs) congelés, les laisser prendre la température ambiante pendant environ 20 minutes dans le plat Varoma
  • 3 filets d'anchois, au sel dessalé et en petits morceaux
  • 30 g de pecorino assaisonné en morceaux (3 cm)
  • 50 g d'oignon couper en deux
  • 80 g de bacon
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 4 œufs
  • 1 pincée de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 19.7 g
Kalorie 2104 kJ / 503 kcal
Tłuszcz 30.7 g
Błonnik 4.6 g
Węglowodany 39.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...