Cake aux canneberges

Cake aux canneberges

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions

Składniki

  • 3 œufs
  • 50 g d'édulcorant
  • 180 g de farine à pain multi-céréales
  • 1 sachet de levure chimique
  • 150 g d'huile de tournesol
  • 50 g de canneberges déshydratées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 216.7 mg
Białko 5.6 g
Kalorie 1323.5 kJ / 316.3 kcal
Tłuszcz 21.3 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 27.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie