Pain fenouil tressé

Pain fenouil tressé

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
24 pièces

Składniki

  • d'eau
    180 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de levure boulangère fraîche
    5 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    400 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    40 g
  • de sel
    1 c. à café bombée
  • de graines de fenouil
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 77.7 kcal / 324.9 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 1.9 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 132 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...