
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 5 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café bombée de sel
- 1 c. à soupe de graines de fenouil
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 77.7 kcal / 324.9 kJ
- Białko
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Węglowodany
- 13 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Sód
- 132 mg