Pain moulé aux graines

Pain moulé aux graines

4.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
1 pièce

Składniki

  • d'orge perlé
    100 g
  • d'eau minérale
    220 g
  • de levure boulangère fraîche
    20 g
  • de farine T 80, et un peu pour fariner
    110 g
  • de farine de petit épeautre
    150 g
  • de farine de seigle
    50 g
  • de sel
    8 g
  • de sucre en poudre
    10 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de mélasse
    15 g
  • de flocons d'avoine et 1 c. à soupe
    50 g
  • de graines de lin brun
    15 g
  • de millet en grains
    20 g
  • de graines de sésame
    15 g
  • de graines de tournesol
    15 g
  • de mélange de graines
    1 c. à soupe
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 1710 kcal / 7231 kJ
Białko 64 g
Tłuszcz 51 g
Węglowodany 328 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...