Pain au thym

Pain au thym

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 parts

Składniki

  • 260 g d'eau
  • 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
    2 c. à café de levure boulangère sèche, (voir "Conseil(s)")
  • 15 g de sucre en poudre (opcjonalnie)
  • 2 branches de thym frais effeuillées, et 1 c. à soupe
    3 c. à soupe de thym déshydraté
  • 500 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café bombée de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 794.6 mg
Białko 15.6 g
Kalorie 2140.5 kJ / 511.6 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 98.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...