
Urządzenia i Akcesoria
Pain au thym
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 parts
Składniki
-
d'eau260 g
-
de levure boulangère fraîche émiettée25 g
-
de sucre en poudre (opcjonalnie)15 g
-
de thym frais effeuillées, et 1 c. à soupe2 branches
-
de farine de blé et un peu pour le plan de travail500 g
-
d'huile d'olive15 g
-
de sel1 c. à café bombée
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
511.6 kcal /
2140.5 kJ
Białko
15.6 g
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
98.7 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
794.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les pains avec le Sensor
59 Przepisów
Francja
Francja