Pain au thym

Pain au thym

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 parts

Składniki

  • d'eau
    260 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    25 g
    2 c. à café de levure boulangère sèche, (voir "Conseil(s)")
  • de sucre en poudre (opcjonalnie)
    15 g
  • de thym frais effeuillées, et 1 c. à soupe
    2 branches
    3 c. à soupe de thym déshydraté
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    500 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de sel
    1 c. à café bombée

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 511.6 kcal / 2140.5 kJ
Białko 15.6 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 98.7 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 794.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...