Bread cakes à la farine de coco

Bread cakes à la farine de coco

4.3 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
3 portions

Składniki

  • 80 g de farine de noix de coco
  • 80 g de farine d'épeautre complet
  • 80 g de poudre d'amande
  • 100 g de noix de coco râpée
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • ½ c. à café de sel
  • 5 gros œufs
  • 200 g de compote de pommes sans sucre ajouté
  • 5 c. à soupe de sirop d'agave
    5 c. à soupe de miel d'acacia
  • 200 g de boisson végétale à la coco
  • huile pour les moules

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 991.9 mg
Białko 31 g
Kalorie 3790 kJ / 905.8 kcal
Tłuszcz 51.8 g
Błonnik 23.2 g
Tłuszcz nasycony 28.1 g
Węglowodany 84.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...