Urządzenia i Akcesoria
Pickles d'échalotes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
560 g
Składniki
-
250 g d'échalotes
-
150 g de vinaigre de riz
-
100 g d'eau
-
50 g de miel
-
1 c. à café de sel
-
quelques feuilles de romarin frais à ajuster en fonction des goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
422.2 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
268.2 kJ /
64.1 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Confit de tomates cerise rôties au miel
45min
Salade de riz croustillante
45min
Pickles d'oignons jaunes et rouges
15min
Carpaccio de melon, sauce agrumes-cacahuète
30min
Pickles de carottes épicées en spirales
30min
Ail confit
15min
Tahin
15min
Curd au pamplemousse
15min
Houmous feta et roquette
10min
Tapenade olives noires et pruneaux
10min
Sauce chimichurri
5min
Crispy potatoes
50min