Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 480 g de lait de coco (1 brique de 500 ml)
- 1 c. à café rase de sel
- 50 g de sucre de canne complet non raffiné
- 200 g de riz long
- 480 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1951.4 kJ / 466.4 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 58.4 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.8 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 615.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rougail morue
25min
Sirop de vanille
30 min
Flødeboller à la vanille et au caramel sans lactose
Brak ocen
Entremets mangue et riz à la coco
13h
Pain perdu
25min
Huile parfumée
10min
Sayadieh (riz épicé au poisson)
50min
Bulgogi de bœuf
1h 25min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1h
Porridge au chocolat et à la poire à préparer la veille
20 min
Mouhalabieh (crèmes à la fleur d’oranger)
2h 20min