Urządzenia i Akcesoria
Gochujang seafood risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
gochujang paste (see tip)10 g
-
sesame oil20 g
-
Parmesan cheese40 g
-
olive oil50 g
-
mascarpone150 g
-
gochujang paste20 g
-
water1350 g
-
salt1 tsp
-
mussels, fresh, cleaned in shells300 g
-
shrimps, raw, medium, peeled150 g
-
fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)150 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
shallot cut in half1
-
risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
white wine50 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds (black)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1603.2 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Tłuszcz
39.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Coconut Prawn Soup
45 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 min
Peruvian Seabass Salad
Brak ocen
Polenta with mediterranean vegetables
1 godz. 35 min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Mushroom Beef Balls
50 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Seafood Rice
Brak ocen