Urządzenia i Akcesoria
Gochujang seafood risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
gochujang paste (see tip)10 g
-
sesame oil20 g
-
Parmesan cheese40 g
-
olive oil50 g
-
mascarpone150 g
-
gochujang paste20 g
-
water1350 g
-
salt1 tsp
-
mussels, fresh, cleaned in shells300 g
-
shrimps, raw, medium, peeled150 g
-
fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)150 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
shallot cut in half1
-
risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
white wine50 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds (black)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1603.2 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Tłuszcz
39.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 godz. 25 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Miso carbonara udon
25 min
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
35 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Brak ocen
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min