Omelettes aux légumes

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 4 brins de feuilles de persil frais grossièrement hachés
  • 200 g de patates douces coupées en morceaux (3 cm)
  • 200 g de courgettes coupées en morceaux (3 cm)
  • 20 g d'oignons de printemps coupés en morceaux (1 cm)
  • 30 g d'huile d'olive
  • 50 g de champignons frais en quartiers
  • 1 c. à café d'ail en poudre
  • ½ c. à café de sel
  • 4 pincées de poivre noir, moulu
  • 4 œufs
  • 50 g de jambon cuit en tranches
  • 125 g de mozzarella de bufflonne déchiré en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 751 mg
Białko 18.5 g
Kalorie 1359.3 kJ / 324.9 kcal
Tłuszcz 21.3 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Węglowodany 14.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...