Steak grillé avec sauce aux poivrons rouges

Steak grillé avec sauce aux poivrons rouges

5.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • 4 poivrons rouges coupés en quatre, sans le pédoncule ni les graines
  • 2 oignons coupés en rondelles (5mm)
  • 2 gousses d'ail
  • 2 piments frais
  • d'huile d'olive pour saupoudrer
  • 1000 g de rumsteack de boeuf
  • ¼ c. à café de poivre noir, moulu
  • 1 pincée de sel
Sauce au poivre rouge
  • 120 g d'huile d'olive
  • 1 pincée de sel selon le goût
  • ¼ c. à café de poivre noir, moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 461 mg
Białko 35 g
Kalorie 1900 kJ / 454 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...