Curry di verdure e tempeh

4.5 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 100 g di porro a rondelle
  • 50 g di cipolla a fettine
  • 200 g di carote pelate e a rondelle
  • 150 g di peperoni rossi a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di peperoni gialli a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di tempeh a cubetti
  • 200 g di zucchine a pezzi (2 cm)
  • 200 g di latte di cocco
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino di curry in polvere
  • 5 g di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 697.6 mg
Białko 19.2 g
Kalorie 1629 kJ / 389.3 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 26.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...