Bouchées de chou-fleur à la sauce buffalo

Bouchées de chou-fleur à la sauce buffalo

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • 795 g de chou-fleur coupée en fleurons (1 grosse tête)
  • 225 g de tabasco Frank's Red Hot Original Cayenne Pepper Sauce® (Sauce au piment de Cayenne originale de Frank's Red Hot)
  • 60 g de beurre non salé en dés
  • 1 c. à soupe de jus de citron
  • 2 c. à thé d'ail en poudre
  • ½ c. à thé de sauce Worcestershire (opcjonalnie)
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre noir moulu
  • 710 g d'eau
  • de fromage bleu danois vinagrette - pour servir
  • branche de céleri pour servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3.3 g
Kalorie 474.3 kJ / 113.4 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 7.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...