Frittata en coupelles à la vapeur

Frittata en coupelles à la vapeur

4.7 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
9 portions

Składniki

  • enduit à cuisson antiadhésif
  • 85 g de mozzarella à pizza (à faible teneur en eau), en morceaux
  • 115 g de poivrons rouges parés, coupés en deux
  • 60 g d'oignon rouge en morceaux
  • 15 g d'huile végétale
  • 115 g de bacon en dés
  • 7 œufs de gros calibre
  • 1 c. à thé de moutarde de Dijon
  • ½ c. à thé de sel selon le goût
  • ¼ c. à thé de poivre noir moulu selon le goût
  • 570 g d'eau
  • d'herbes fraîches mélangées hachées, pour décorer

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 350.7 mg
Białko 10.5 g
Kalorie 758.7 kJ / 181.3 kcal
Tłuszcz 14.2 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...