Frittata en coupelles à la vapeur

Frittata en coupelles à la vapeur

4.6 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
9 portions

Składniki

  • enduit à cuisson antiadhésif
  • de mozzarella à pizza (à faible teneur en eau), en morceaux
    85 g
  • de poivrons rouges parés, coupés en deux
    115 g
  • d'oignon rouge en morceaux
    60 g
  • d'huile végétale
    15 g
  • de bacon en dés
    115 g
  • œufs de gros calibre
    7
  • de moutarde de Dijon
    1 c. à thé
  • de sel selon le goût
    ½ c. à thé
  • de poivre noir moulu selon le goût
    ¼ c. à thé
  • d'eau
    570 g
  • d'herbes fraîches mélangées hachées, pour décorer

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 181.3 kcal / 758.7 kJ
Białko 10.5 g
Tłuszcz 14.2 g
Węglowodany 2.4 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Sód 350.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...