Bouillon de pelures d'oignon

Bouillon de pelures d'oignon

4.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • oignons (les pelures et les extrémités de 3 oignons jaunes)
  • tête d'ail (les pelures et les extrémités seulement)
    1
  • champignons déshydratés en morceaux
    2
  • feuilles de laurier déshydratées
    3
  • de poivre noir en grains
    1 c. à thé
  • de sucre (voir Conseil), facultatif
    2 c. à thé
  • d'eau pour remplir jusqu'à 2,5 cm/1 po en dessous du niveau de remplissage maximal
    1842 g
  • sel selon le goût

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 18.1 kcal / 75.8 kJ
Białko 0.7 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 4.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 14 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...