Omelette caprese aux blancs d’œufs (Métrique)

Omelette caprese aux blancs d’œufs (Métrique)

4.3 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions

Składniki

  • de gruyère coupé en cubes
    85 g
  • de tomates évidées, épépinées, coupées en quartiers
    115 g
  • de basilic frais
    8 feuilles
  • d'eau
    595 g
  • blancs d'œufs de gros calibre
    5
  • de sel au goût
  • de poivre noir moulu au goût
  • glaçage au vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)
  • basilic frais en guise de décoration
    8 feuilles

Wartości odżywcze na 2 portions

Kalorie 462 kcal / 1933 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Sód 986 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...