Salade de pommes de terre, vinaigrette aux herbes

4.5 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 700 g d'eau
  • 4 œufs
  • 700 g de pommes de terre en rondelles (1 cm), avec ou sans peau
  • 300 g de fèves de soja vertes fraîches (édamame)
    de haricots verts surgelés
  • 1 c. à café de sel
  • 20 g de ciboulette fraîche en tronçons
  • 10 g d'aneth frais
  • 15 g de persil frais
  • 50 g d'huile d'olive
  • 30 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 10 g de moutarde
  • 1 pincée de sucre
  • 2 pincées de poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 721.1 mg
Białko 21.8 g
Kalorie 1872.7 kJ / 447.6 kcal
Tłuszcz 23.1 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 41.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...