Choux farcis, riz au poireau et au jambon

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • de vin blanc
    100 g
  • de noix de cajou
    50 g
  • d'eau et un peu pour le pain
    1900 g
  • de sel
    3 c. à café
  • chou de Savoie
    1
  • de pain rassis en morceaux
    50 g
  • de persil frais
    5 branches
  • d'oignon coupé en deux
    50 g
  • de viande hachée mixte, porc et bœuf
    400 g
  • œuf
    1
  • de moutarde
    2 c. à café
  • de poivre moulu
    1 c. à café
  • d'huile végétale et 1 c. à soupe pour la cuisson du jambon
    20 g
    20 g d'huile d'olive
  • de poireaux partie blanche uniquement, en tranches (1 cm)
    170 - 200 g
  • de jambon cuit, en dés
    100 g
  • cube de bouillon de bœuf émietté
    1
  • de crème
    100 g
  • de raisins secs (opcjonalnie)
    30 g
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    ½ c. à café
  • de riz basmati
    180 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 754.7 kcal / 3157.7 kJ
Białko 33.3 g
Tłuszcz 42.1 g
Węglowodany 60.5 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 2855.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...