Pickles d'oignons jaunes et rouges

Pickles d'oignons jaunes et rouges

5.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 bocal

Składniki

  • oignons jaunes coupés en deux
    3
  • oignons rouges coupés en deux
    3
  • de vinaigre de riz
    150 g
  • d'eau
    100 g
  • de miel
    50 g
  • de sel
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 479 kcal / 2004.1 kJ
Białko 8.4 g
Tłuszcz 0.8 g
Węglowodany 111 g
Błonnik 12.9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 2367 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...