Pickles d'oignons jaunes et rouges

Pickles d'oignons jaunes et rouges

4.9 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 bocal

Składniki

  • 3 oignons jaunes coupés en deux
  • 3 oignons rouges coupés en deux
  • 150 g de vinaigre de riz
  • 100 g d'eau
  • 50 g de miel
  • 1 c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Sód 2367 mg
Białko 8.4 g
Kalorie 2004.1 kJ / 479 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 12.9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 111 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...