
Urządzenia i Akcesoria
Pickles d'oignons jaunes et rouges
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 bocal
Składniki
-
oignons jaunes coupés en deux3
-
oignons rouges coupés en deux3
-
de vinaigre de riz150 g
-
d'eau100 g
-
de miel50 g
-
de sel1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 bocal
Kalorie
479 kcal /
2004.1 kJ
Białko
8.4 g
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
111 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
2367 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour de l'oignon
7 Przepisów
Francja
Francja