Urządzenia i Akcesoria
Pickles d'oignons jaunes et rouges
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 bocal
Składniki
-
3 oignons jaunes coupés en deux
-
3 oignons rouges coupés en deux
-
150 g de vinaigre de riz
-
100 g d'eau
-
50 g de miel
-
1 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
2367 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
2004.1 kJ /
479 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
111 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Autour de l'oignon
7 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce au poivre
25 phút
Pois chiches grillés
30 phút
Assortiments de makis
1h 30 phút
Pulled pork (porc effiloché)
14h
Salade de crispy potatoes
1h 6 phút
Nuggets de poulet et dip au parmesan
30 phút
Pickles de carottes épicées en spirales
30 phút
Pickles d'échalotes
15 phút
Granola noix de coco et amandes
45 phút
Tartine de ricotta méditerranéenne et œufs brouillés
35 phút
Cookie-brownie géant
20 phút
Beurre de cacahuète
10 phút