Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- 500 g de farine, et un peu pour fariner
- 165 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 8638 kJ / 2037 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 431 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain blanc en cocotte
3h 15 min
Baguette tradition
15h 25min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 godz. 10 min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Pain complet
16 Std.
Pain d'épeautre aux graines
6 godz. 10 min
Pain de campagne au levain
28h 10min
Levain de blé aux pommes
72h 20min
Pain au levain biologique
5h 5 min
Pain cocotte seigle et épautre
2u. 40min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Pain au levain
8h