Urządzenia i Akcesoria
Chicken Cacciatore with Orzo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley chopped1 oz
-
garlic cloves1 oz
-
2 tsp fresh oreganodried oregano1 tsp
-
fresh rosemary½ tsp
-
fresh basil1 oz
-
red onion3 ½ oz
-
celery cut into pieces (3 in.)1 oz
-
carrots cut into pieces (3 in.)2 oz
-
red bell pepper cut into pieces (3 in.)2 oz
-
canned chopped tomatoes (approx. 1 can)14 oz
-
tomato paste1 tbsp
-
fine sea salt1 heaping tsp
-
fresh ground black pepper1 tsp
-
dried red chili flakes to taste1 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried bay leaf1
-
pitted olives black or green1 oz
-
mushrooms (opcjonalnie) sliced4 oz
-
chicken thighs, skin on and bone in24 - 28 oz
-
fresh parsley chopped2 heaping tbsp
Orzo Pasta
-
water35 oz
-
orzo5 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
2523 kJ /
603 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Chicken Marsala
40 min
Mediterranean Chicken
35 min