Urządzenia i Akcesoria
Chicken Cacciatore with Orzo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley chopped1 oz
-
garlic cloves1 oz
-
2 tsp fresh oreganodried oregano1 tsp
-
fresh rosemary½ tsp
-
fresh basil1 oz
-
red onion3 ½ oz
-
celery cut into pieces (3 in.)1 oz
-
carrots cut into pieces (3 in.)2 oz
-
red bell pepper cut into pieces (3 in.)2 oz
-
canned chopped tomatoes (approx. 1 can)14 oz
-
tomato paste1 tbsp
-
fine sea salt1 heaping tsp
-
fresh ground black pepper1 tsp
-
dried red chili flakes to taste1 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried bay leaf1
-
pitted olives black or green1 oz
-
mushrooms (opcjonalnie) sliced4 oz
-
chicken thighs, skin on and bone in24 - 28 oz
-
fresh parsley chopped2 heaping tbsp
Orzo Pasta
-
water35 oz
-
orzo5 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
2523 kJ /
603 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Chicken Marsala
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Turkey Chili
45 min
Mediterranean Chicken
35 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Chicken Tetrazzini
40 min