
Urządzenia i Akcesoria
Chicken Cacciatore with Orzo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley chopped1 oz
-
garlic cloves1 oz
-
dried oregano1 tsp
-
fresh rosemary½ tsp
-
fresh basil1 oz
-
red onion3 ½ oz
-
celery cut into pieces (3 in.)1 oz
-
carrots cut into pieces (3 in.)2 oz
-
red bell pepper cut into pieces (3 in.)2 oz
-
canned chopped tomatoes (approx. 1 can)14 oz
-
tomato paste1 tbsp
-
fine sea salt1 heaping tsp
-
fresh ground black pepper1 tsp
-
dried red chili flakes to taste1 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried bay leaf1
-
pitted olives black or green1 oz
-
mushrooms (opcjonalnie) sliced4 oz
-
chicken thighs, skin on and bone in24 - 28 oz
-
fresh parsley chopped2 heaping tbsp
Orzo Pasta
-
water35 oz
-
orzo5 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
603 kcal /
2523 kJ
Białko
44 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef Stroganoff
1 godz.
Turkey Chili
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Colorado Cowboy Beans
1 godz. 5 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Mediterranean Chicken
35 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chicken Marsala
40 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min