Urządzenia i Akcesoria
Browned Pork Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
boneless pork shoulder cut into pieces (1 in.)7 - 9 oz
-
white wine2 oz
-
yellow onion cut into pieces (1 in.)2 ½ oz
-
garlic clove½ - 1
-
red bell pepper cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
green pepper cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
paprika½ - 1 heaping tsp
-
meat stock cube½
-
short grain white rice5 oz
-
water7 oz
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1265.4 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
2951.7 kJ /
705.5 kcal
Tłuszcz
35.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
63.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 h 20 min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 h 20 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
No ratings
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Jersey Beef
30 min
Chicken Salad Sandwich Wraps
15 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min