Urządzenia i Akcesoria
Spaghettoni cacio e pepe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
1 c. à thé de poivre noir en grains
-
170 g Pecorino Romano en morceaux (3cm)
-
700 g d'eau
-
350 g de pâte sèche, type spaghetti grand
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.6 g
Kalorie
1904 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
62.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Route vers Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Gyoza au poulet à l'ail
45 min
Bols de petit-déjeuner roses aux baies
15 min
Croissants à l'orange végane
Brak ocen
Salade de pommes de terre crémeuse
1 godz. 15 min
Sauté d'asperges
15 min
Tacos aux crevettes avec salsa
25 min
Soupe Ramen
40 min
Omelette caprese
30 min
Soupe au citron vert
40 min
Poitrines de poulet Pizzaiola
55 min
Tarte fleur de patate douce
1 godz. 10 min
Pâtes au pesto, tomates cerise et basilic
35 min