Spaghettoni cacio e pepe

Spaghettoni cacio e pepe

4.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 1 c. à thé de poivre noir en grains
  • 170 g Pecorino Romano en morceaux (3cm)
  • 700 g d'eau
  • 350 g de pâte sèche, type spaghetti grand

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 20.6 g
Kalorie 1904 kJ / 455 kcal
Tłuszcz 15.3 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 62.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...