Urządzenia i Akcesoria
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
watercress washed and dried, plus extra for decoration30 - 40 g
-
lemon juice5 - 10 g
-
fine salt2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
water500 g
-
potatoes cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
green lettuce leaves10 - 12
-
sea bass without head and innards500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.55 g
Kalorie
1971 kJ /
471 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
38.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Deliciously Light
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Chocolate Raspberry Dream
10 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Pasta salad with salmon and vegetables
45 min
Russian salad
1 godz. 15 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min