Wersje kompatybilne
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass, without head and innards
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Białko
- 32.55 g
- Węglowodany
- 38.4 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bulghur and lentil soup
1h
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Salmon kabsa
35min
Red lentil soup with cumin
55 min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Hibiscus and Raspberry Tart
2u. 35min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1h 50 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h