Urządzenia i Akcesoria
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
watercress washed and dried, plus extra for decoration30 - 40 g
-
lemon juice5 - 10 g
-
fine salt2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
water500 g
-
potatoes cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
green lettuce leaves10 - 12
-
sea bass without head and innards500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.55 g
Kalorie
1971 kJ /
471 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
38.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Deliciously Light
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
1 godz.
Black Ravioli with Sea Bass
1 godz. 45 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 godz. 35 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Courgette and cod lasagne
1 godz.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Fish Stew
45 min