Wersje kompatybilne
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass, without head and innards
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Białko
- 32.55 g
- Węglowodany
- 38.4 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Sicilian Prawn Salad
40min
Sicilian prawn salad
40min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 Min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Tuna stew with potatoes
40min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Steamed Pepper Chicken
1h 45 min
Veal fillet with mirabelle plums
Pas d’évaluation
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 Min
Seafood rice
1h 15min