Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce

Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce

4.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • watercress washed and dried, plus extra for decoration
    30 - 40 g
  • lemon juice
    5 - 10 g
  • fine salt
    2 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • water
    500 g
  • potatoes cut into pieces (3-4 cm)
    500 g
  • green lettuce leaves
    10 - 12
  • sea bass without head and innards
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 471 kcal / 1971 kJ
Białko 32.55 g
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 38.4 g
Błonnik 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...