Börek dans la plaque de cuisson

Börek dans la plaque de cuisson

3.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pièces

Składniki

  • 20 g d'huile d'olive et un peu plus pour graisser
  • 400 g de feuilles d'épinard frais, sans la tige, grossièrement hachées
  • 250 g de feta en morceaux
  • ½ c. à café de poivre, moulu
  • ½ c. à café de piment, sec, en flocons
  • 120 g de beurre en morceaux
  • 3 œufs
  • 250 g de lait
  • 800 g de pâte filo (5 feuilles)
  • 2 c. à café de graines de cumin noir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 11.4 g
Kalorie 1615.6 kJ / 386.1 kcal
Tłuszcz 20.7 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 38.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...