Steamed Pork Patty With Rice

Steamed Pork Patty With Rice

3.5 20 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • minced pork
    200 g
  • sugar
    ½ tsp
  • white pepper powder for seasoning
    1 pinch
  • pickled cabbages (tung choy) soaked for 5 minutes
    20 g
  • sesame oil dark (roasted)
    1 tsp
  • water
    3 tbsp
  • eggs
    4
  • salt adjust to taste
    1 pinch
  • water
    1400 g
  • long-grained white rice rinsed
    200 g
  • French beans trimmed
    80 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 338 kcal / 1414 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...